dimarts, 2 d’octubre del 2007

La veïna del davant del meu bloc






Al davant del meu bloc de pisos, hi ha un altre bloc de pisos; m'hagués agradat molt més obrir la finestra i veure-hi el mar blau, sentir la seva remor i olorar la seva salabró.
Però pel preu que vaig pagar pel pis ja m'està bé.
Davant per davant dels meus finestrals del menjador (hi tinc una balconada que m'agafa dos finestrals), tinc també un finestral, també sense cortines, on hi puc veure una noia rossa de cabells curts, de tant en tant també un home. Crec que no viu amb ella.
La noia en qüestió no té miraments alhora de passejar-se per casa, amb poca roba al damunt. Té la seva balconada farcida de flors, de clavellines, geranis, palmeres...Fa molt goig, i fins hi tot l'olor dels jassamins arribo a flairar.

Quan vaig arribar a la barriada, al cap d'uns mesos, vaig entrar a una perruqueria petitona però molt ben arreglada, tenia un aire, com ho diria, esotèric, vaig entrar a repassar-me els cabells, i quina sorpresa! la mestressa de la perruqueria era la meva veïna del davant del meu bloc.
No li vaig dir que era la seva veïna del davant. De fet la Montse, la seva treballadora va ser la que em va tallar els cabells, la meva veïna només em va cobrar.

Aquella nit, vaig sopar al balcó, l'aire encara era càlid. Entre mig de les palmeres de la meva veïna , la vaig alvirà, avui tenia visita, espelmes, i la música m'arribava tènue...


La foto petitona és la perruqueria, la foto més allargadeta és el bloc on viu la meva veïna del davant.

10 comentaris:

robelfu ha dit...

hola sóc la veïna de davant.
no tènia ni idea que visquessis tan prop de casa.
m'anrecordo de tu en la parruuqueria,ets una persona que deixa empremta.
espero tornar a veure't per la pelu i coneixe'ns una mica mes .
a i ja et comentare l'assumpte de les espelmes. jajajaj un petonàs.

mossèn ha dit...

quina sort ... davant de casa només tinc un enorme aparcament !!! ... curiós, però cert !!! ... salut

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Vaja, quina casualitat. Ara no se t'acudeixi penjar-nos les fotos de la veïna lleugera de roba. Et pot caure el pèl, a la que hi tornis. Hahaha.

Carme Rosanas ha dit...

I jo que pensava que potser jo podria ser la veïna de davant. Ja que hi ha un veí del pis de dalt una veïna del pis de sota... jo podia ser la veÏna del davant. M'han pres el lloc, però no em sap greu perquè m'ho he passat bé amb aquesta història.

Quin pis està buit, en aquesta escala?

Clar que de fet jo visc en una planta baixa. I doncs...
Seré la veïna de la planta baixa.

Carme

rosa ha dit...

Carme R.,adjudicada la veïna de la planta baixa. Ara tenim el veï del pis de dalt, la veïna del davant, i la veïna de la planta baixa.

Clint ha dit...

Eps passava a saludar-te, suposo que ara que som veïns ens veurem més sovint! Petons!

rosa ha dit...

Musa ja parlaré d'ell quan li'n toqui el torn.(no puc deixar-te el missatge al teu bloc, no ho sé que carai hi passa).

Nosotras mismas ha dit...

Sempre hi ha algú que ens observa.

Petons

Anònim ha dit...

Hi. Your blog is so beautiful, it's very logical layout. I also want to make a good blog like yours but not impossible. I was lucky to know your blog, I will visit often. This article is very interesting and meaningful. Thank you very much. Hope you do not delete my signature slightly. Thanks!
foam roof insulationlong island computer repair

Anònim ha dit...

Sí, rosa, sóc una fan d'en Lluís, boja fan d'en Lluís. Ho vaig fer a "la brutesca". Saps on diu configuració de la pàgina a l'inici quan entres al teu blog? Hi ha un lloc on diu nova... el que sigui, imatge, escrit, url... Tries aquest opció i...enganxes la url que trobis en la canço que triis al youtube. Ara t'escriuré un altre missatge amb un exemple pràctic...sense cançó, però amb una cosa d'aquestes per insertar. Fins ara.Leather Lingerierolex gmt master ii replica