dijous, 24 de gener del 2008

Moda?, Higiene?,Comoditat?,Salut?




La moda, però, arriba a tots nivells, fins i tot als més íntims. Ja no parlo només de les calces "de coll alt" d’antuvi, afortunadament substituïdes pel tanga. Parlo fins i tot de la manera de depilar-se el pubis. Si algú s'enrecorda de les dones que sortien despullades als anys 70-80 a les revistes o pel.licules, s’haurà quedat gelat veient aquells "perrussos". Unes pelambreres que espanten! Avui en dia,amb sort, les dones no van així, sinó tot el contrari, amb el pubis ben depilat, o depilat del tot;De moltes maneres, però no com anaven abans les dones als 70-80. Em faig creus de com hom no s'ofegava dins la pelambrera. I si ja és complicat saber qui tria els colors o la forma de la roba que es portarà, més complicat és encara qui tria com s’han de depilar el “perrús”.

9 comentaris:

Striper ha dit...

Ja tens rao jo que ja tinc una edat un cop vaig estar a punt d'ofegarme en perrus masa frondos.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Ei, ei, ei, que vols provocar-nos, amb aquestes fotos tan directes i motivadores? Mira que els homes ens engrequem fàcilment, eh. D'altra banda no es diu que on hi ha pèl hi ha alegria? Ah, per cert, ets la de dalt o la de baix?

Anònim ha dit...

Amb els anys em millorat, perque em de tenir tan de cabell a zones on hi pot haber focus d'infeccions,diuen que el cabell evita infeccions com els cabells de dins de les orelles, jo no ho crec, amb la regla i altres coses i visites al gine, és millor anar sense pel, per la higiene.

Robertinhos ha dit...

COLLONS, QUIN TROS DE DONA! AIXECANT LA COLUMNA, DIC, ELS ÀNIMS!

Dona, que vols que et digui, digue'm old fashioned, però a mi no em desagraden aquests conys amagats darrera una mata de cabell...és com descobrir el tresor que s'amaga darrera el bosc. a més, creen un coixí molt còmode quan recolzes els llavis.

a mi els que no m'agraden són els totalment depilats.

Per la resta, al cap i a la fi, em dóna igual

Jobove - Reus ha dit...

parrus si parrus no quin debat

no sé no sé

salut

Joana ha dit...

Personal i íntim. Entre gustos...
Jo sempre sóc més partidària de la comoditat que de la moda , però també a vegades m'apunto a lo fashion perquè una cosa no està renyida amb l'altre...

Déjà vie ha dit...

a veure la foto impacta pero es pq ara ja no es veuen noies a les revistes que no siguin rasurades. Per gustos colors. ;)

Clint ha dit...

Un cop descobreixes com està...tant és! al ataquerrr!

mossèn ha dit...

meravellos ... salut