dissabte, 5 de gener del 2008

El maluc i la manera de caminar?


Suposo que encara em dura el cansament i la visió doble de la nit de cap d'any ( el gatot amb dues dones jejeje). Però és que ahir vaig tenir convidats a sopar a casa ( no us enfadeu si no us vaig convidar), bé doncs tornem al sopar d'ahir al vespre. Tot fent la xerradeta després de sopar tot menjant el que quedava dels torrons i les neules i una mica de ratafia, cava i moscatell, em va agafar per riure...

Us preguntareu perquè?..Doncs no és la primera vegada que escolto unes paraules que no ho sé pas on estàn escrites, enganxades, televisades o radiades..total que el que vaig sentir és:

"Que les dones quan deixen de ser verges se sap"....jajajajaja, perquè?, vaig preguntar, i el que vaig sentir per resposta va ser:"Pués porque las caderas se ensanchan y la forma de andar es diferente"......juajuajua...El ulls em ploraven de la risa que em van fer venir aquelles paraules vingudes d'un argentí, que jo abans les havia sentit d'un català, d'un espanyol.....

Llavors em vénen al cap les meves formes de d'adolescent totes arrodonides i ara que he parit dues criatures i tinc més anys sóc més estreta de malucs i jo crec que faig "uso", "osea" que el meu cul no cabria pel cuadradet on tinc la foto...jajajaja i com he de caminar...eixarrancada..jajaja

Us deixo que no puc parar.

24 comentaris:

Boira ha dit...

Però que dius ara!! Jo això encara no ho havia sentit mai!! jajajaja. Jo que encara tinc les caderes estretes...serà que soc verge??? Glups!! Merda!! M'ha vingut al cap el Milagro de P Tinto, i les estirades de tirants que hi feien...potser és que no ho he fet mai com toca...i per això m'he quedat estreta?? jajajaja

rosa ha dit...

boira potser encara no em topat amb l'home que de debó ho sàpiga fer?jejejejeje

Striper ha dit...

Je je potser si els argentins la tenan molt grossa si que et dceian aixerrancada una estona.

nimue ha dit...

mecatxislamar! doncs no coneixia aquesta teoria que evidentment no funciona perquè cada dia sóc menys verge (vaja, cada dia o quan puc, ja m'entens) i els malucs no s'enxamplen... Pero qui porres s'inventa aquestes teories i d'on se les treu????

SHADOW ha dit...

Carai amb els argentins, quines teories jaja! Deixa'm anar a davant del mirall a veure com camino... La veritat és que no vaig notar l'abans i el després. Vosaltres si? Potser ara se m'han fet estrets perquè no hi ha acció, ja m'hi aniré fixant!
Un petó, maca

zel ha dit...

Mecanlaputa(amb perdó) aquest no entén de dones ni un borral, però res de res, jo no tinc gaire cul, més aviat soc de pitrera generosa (apala) i he parit dos fills, i no es nota gens, bé, en això de la panxa i el cul, vull dir, més aviat els "mitxelins" se'm posen a la cintura i més amunt, o sigui que deuria parir per sota el pit, jo, no? Si ja ho entenc que riguessis, amb el "tocologo". Ah, que a ca la jo mateixa, després del teu comentari, t'he fet una demanda (jejeje) Ets l'hòstia, Rosa, de veritat. Petons reina

zel ha dit...

Osti, tu, jo també m'he de posar ulleres, a baix on diu els meus premis, saps que havia llegit? SI, sí, els meus pennis...

Terra ha dit...

Ho deixen anar i es queden tan tranquils!! Però qui s'ho creu això??
Jo tinc menys cul ara que quan era ben joveneta, m'estaré tornant verge?? jajajjaja
I sempre he caminat igual!

Una ha dit...

Había oído eso referido a después de ser madre y lo de la forma de andar se decía antes después de la noche de bodas (supongo que sería pensando en los que no tenían relaciones prematrimoniales)A mí me ocurre igual que a tí, después de dos partos ,mis caderas son más estrechas que cuando era adolescente y me queda grande hasta la 38.En fin ,¿qué no se ha dicho sobre el cuerpo femenino?Feliz año.

gatot ha dit...

a veure... que sembla que cal una opinió amb rerefons....

l'aixamplament de malucs pot tenir a veure amb el part i, evidentment, pot ser regressiu amb el pas del temps i no té perquè tenia a veure amb la quantitat ni amb la qualitat de les relacions sexuals.

En canvi, els mascles observadors si que poden notar algun canvi en la cadència del moviment de malucs, en la forma de caminar. Tot i que pel que jo he comprovat no afecta només al fet de la virginitat, com a la qualitat i satisfacció de les relacions.

És més: els homes també es mouen (ens movem) diferent si estem ben follats o mal follats (perdoneu el llenguatge tant directe... però estem parlant d'això, no?).

O sigui... a observar!!!!!

petons i llepades maluqueres!

Joana ha dit...

Jo diria que els malucs no s'aixamplen. Una té la constitució que té...però sí que s'hi acumula teixit adipós i això , amb l'edat, si no es vigila es va acumulant i l'amplada pot donar la percepció de malucs amples.
Sempre després de fer exercici físic... el cos es mou diferent, o no?

mossèn ha dit...

riure és molt sensual ... no pareu !!! ... salut

Jo Mateixa ha dit...

Homessssssssssssssssss, quina visió més rara que tenen de nosaltres :-S

rosa ha dit...

només tres homes han dit la seva???
i el gatot? què potser és el més entès?
haurem de fer una trobada per veure com caminen el homes dels nostres blocs...ei noies posem autocar?

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc dona però estic d'acord amb el gatot. Els moviments, la seguratat, la felicitat que s'irradia quan tot ha funcionat com cal... pot ser que es noti, sovint es nota. En homes i en dones.

Podem posar un autocar i fem comprovacions.

Déjà vie ha dit...

weno com a minim el sopar va ser divertit, no? :P

Robertinhos ha dit...

jo ho vaig sentir d'adolescent i pensava "cara'm, quin crack. jo no aconsegueixo veure la diferencia de caderes". després ho vaig oblidar i no vaig pensar-hi més

jo mai he notat res. se´rà perquè no sóc observador, com diu el gatot, o perquè verge o no verge, el que importa és la dona com a persona i no com a forat.

Anònim ha dit...

Compte amb l’os de la balladora, doncs!

LoveSick ha dit...

Què? Què? Què?

I als homes? Se'ns posa el cul més arrodonit? o la panxa més grossa...?

Hi ha gent que no sembla que haja nascut al segel XXI

Mikel ha dit...

Jo es la primera vegada que sento quelcom aixi... ja m´inagino aquest pavo medint els melucs de la seva filla si mai en te una per vigilar-la jejeje

robelfu ha dit...

ostres rosa segur que ho vas sentir be ,pensa que tu en unes copetes de mes ets molt perillosa.
jo ja em preocupo perque saps que camino malamant.

Salva Piqueras ha dit...

Haurem d'encarregar un estudi. No és possible que la població visqui sense constatar aquest fet. És més, podria canviar el resultat de les properes eleccions!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Doncs jo tinc amigues que tenen molt poca cadera però que ja tenen fills. Em sembla que els teus amics confonen el sexe amb posar quilos.

Anònim ha dit...

Lo meu titot la te que'ls primers dies prou mal me feia, de grossa que és, però jo los malucs estrets los tinc. I lo parrús de la mida justa. Que conste.