dilluns, 29 d’octubre del 2007

Revistes a la consulta del metge...


Fa uns dies a la consulta del ginecòleg va caure a les meves mans una revista vella, mentre esperava...anava passant els fulls sense donar especial importància al que deien les lletres...fins que em vaig aturar a una plana on deia..."Y después del sexo ¿qué hacemos?...Para sexo estaba yo, si d'aquí uns minuts el ginecòleg m'anava a "remenar"per fer la revisió anual.

Però els meus ulls s'hi van aturar i vaig anar llegint:

Durante el orgasmo el cuerpo libera sustancias químicas que provocan un suave mareo. Así que si él necesita unos minutos de sueño antes de retomar la faena,tómatelo como un síntoma de su satisfacción (no de su aburrimiento).

Prohibido:

-Iniciar una conversación seria: su cerebro se parece tanto al de un calamar frito que ni él mismo seria capaz de recordar su nombre.

-Intentar volver al ataque antes de que él esté listo, la idea es hacerle sentir como Hércules, no como un ancianito sin viagra.

-Usar frases inquisitivas del tipo "¿en qué piensas?", si le arrojas una frase de ese estilo es posible que se ponga a reflexionar y éste sea el resultado:"antes no pensaba, pero ahora pienso en cómo salir de aquí en los próximos 10 segundos sin que te sientas ofendida".

-Zapear, acurrucarse juntos en el sofá y ver la tele es una cosa, pero convertir el lecho en una sala de estar, manda un mensaje inequívoco. Aquí haig de "mandar un mensaje"?

I dic jo: És que s'han de tenir normes per estimar o per follar, tan difícil és, que quan dues persones s'estimen o simplement fan sexe, quelcom hagi de dir com han d'anar el pre- i el post- d'una bona estona de sexe? És aquesta mena de revistes les que llegueixen els /les adolescents i no tant adolescents? No trobeu que titlle a l'home com el eterno "guerrero" que torna de la guerra i la dona ha d'estar a la seva disposició?

I a la dona com la titlle? de "submisa" i "complaciente" i jo queeeeeeeeeeee? Com a dona que sóc no hem de tenir llavors, també unes normes?.... Una mica de respecte, per favor...

Sort que la Montse la infermera, va cridar el meu nom, Rosa ja pots passar...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! Realment quins articles! Potser si que els llegeixen els adolescents o no tant adolescents i es pensen que el sexe i l'amor ha de ser saber interpretar bé un paper... determinat per la revista? O per alguna autoritat superior? I quin paper més antiquat! I posats a recomanar s'obliden de la cosa més important: estimar i passar-s'ho bé, i quan acabes continuar estimant en la tendresa i disfrutar dels moments màgics del després.

rosa ha dit...

Carme, tens tota la raó, per follar sigui per estimació o no, són dos els que s'hi posen i només ells poden posar les limitacions davant l'acte, i sobretot passar-s'ho bé i gaudir i disfrutar i assaborir el moment.

estripanits ha dit...

Això mateix: a disfrutar! CARPE DIEM! Deixeu estar aquests retrògrads pocasoltes!

Jesús M. Tibau ha dit...

Una pregunta que sempre em faig a les sales d'espera: els metges no guanyen prou diners per a renovar les revistes?
Acostumes a trobar revistes bastant velles.

Terra ha dit...

Aquestes normes són realment estúpides!
Qui hi pensa quan és al llit amb algú? Quan estàs bé, tot surt sol, no fan falta normes.

mossèn ha dit...

perdona ... de què parlaves ??? ... ah, sí ... o era ... oh, síiiiiiiii !!! ... salut

robelfu ha dit...

hola rosa ja estic per aquí
encara mi he de posar al dia però a poc a poc.
No tinc moltes ganes de escriure ara mateix estic molt trista i no puc pensar positibamente i la veritat és que no vull deprimir a ningú .
Per cert el menjar i el follar tot és començar
un petó i gràcies per estar ahi quan ho he necessitat un petó

rosa ha dit...

estripanits...carpe diem!
tens raó Jesús, sempre són velles les revistes....i a vegades els metges...
i tant terra, quan estàs amb algú i no precissament al llit tot surt sol, no calen normes.
ai mossèn això de passejar junts per la platja sense calçotets aiaiai..
Rosa, t'estimo, no en calen paraules

República B612 ha dit...

Estic d'acord que aquesta colla de revistetes que volen donar consells sobre temes tan importants amb tan poca traça són per cremar a la foguera. Cadascú al seu llit i amb la seva sensibilitat... Quan t'estimes qui està al teu llit vols fer-la sentir b. Quan aixpo és mutu no calen normes. Per altra banda em resulta graciós com escombrem cap a casa. Jo en llegir el fragment he pensat: "Cerebro como un calamar frito??? Realment cal tractar sempre a l'home de troglodita en aquestes revistes? A qui fa gràcia això??" Molt lluny he estat de pensar que ens tractaven de "Eterns guerrers" en un sentit positiu. També és cert que donen un paper servicial a la dona. Però en aquest gran article rep tothom i malament.

Dan ha dit...

Realment, aquestes revistes sempre ens deixen als homes com a Mononeurona

Unknown ha dit...

Si, sembla mentida que siguin revistes per a dones. Tenen aparença feminista i després treuen articles com aquest on ens deixen malament a matar. A cas no podem fer el que ens vé de gust? Sempre pensant en ells! Què coi! I nosaltres que?

Striper ha dit...

Discrepo em sembla que aixo es un mite que ja no se sembla a la realitat en sexe dona sumisa ja no existeix mes haviat activa i el home sempre a la seva dispocicio em fa el efecte que ara es el home el que fa servir allo del mal de cap,estic cansat,he tingut un mal dia, sento moltesdones queixarse de la frecuencia.

Mikel ha dit...

doncs jo he de confesar i confeso que agafo son despres de fotre un polvet...i moltes ganes de parlar no tinc la veritat...

nimue ha dit...

sí que sona una mica ridícul fer una llista de normes sobre què fer i què no fer en aquests casos...

Nosotras mismas ha dit...

Els musos t'han donat un premi.

Petons.

Clint ha dit...

Doncs trobo que mirar coses de sexe abans d'entrar al ginecòleg és un xic arriscat...més que re per la possible evidència de la caloreta i els possibles mal entesos amb el doctor!

Anònim ha dit...

De vegades aquestos articles no s'han d'analitzar seriosament, sinó que són per riure's del grapat de tòpics rancis que exposen...
Petons!!

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies