Diumenge, baldada, cansada...Però eufòrica, tranquil.la, en pau, serena...
Avui diumenge tinc un dia d'allò més atrafegat i alhora exòtic ja què per primera vegada m'endinsaré dins la cuina cubana, cuina plena de colors, aromes i un pèl àcida. Demà dia de la mona tinc la familia a dinar, el padrí de la petita és el meu pare i vindràn a portar la mona. Pares, germanes, cunyats i nebodes i llurs "nòvius".
Espero que l'àpat els hi agradi.
Avui a la tarda a la cuina "mano a mano" amb el chef cubano per excelència i la seva "pinxe" gaudirem de les aromes d'una illa encara "agafada".
El menú:
Tostones
Chicharrilla
Plàtans amb carn salada
Picadillo a la habanera
Mango
I després la mona, una casa super gran de xocolata negra i blanca, habitada pels 101 dàlmates, moltes plomes de colors, i pollets. Jo faré la base de pà de pessic.
La mona la remullarem amb un parell de mojitos.
CUBA I CATALUNYA AGERMANADES!!!!
9 comentaris:
Clarisim, grastonomia al voltan de una taula, agermana i molt, Que en gaudeixis força.
Em sembla un àpat molt poc tradicional per aquests dies, però què carai, si no hi posem una mica d'emoció, quin avorriment, oi? Espero que us hagi anat de gust.
COM? QUè? A veure si me n'entero, jo d'aquests agermanaments, jo només em puc agermanar amb la família i avui, carn a la brasa.... I mona, no, bunyols, sants, aniversaris, ...ja em sento jo, la mona del barri, bé, més aviat goril.la...On és la niebla? Que no vull que em vegin...
Petonets!
Ayer participe en la primera calsotada de mi vida, ummm que rica.
Ahh y claro como no podia ser de otra manera tambien naranja y mona de pascua.
Eso es lo que tiene la riqueza cultural y gastronomica, que puedes acostarte con tias de diferentes nacionalidades, vascas, gallegas, catalanas, etc sin salir al extranjero.
Ui i d'on ve aquest agermanament amb Cuba???, que m'he perdut....serà questió de voltar de nou per el bloc a veure que llegeixo :-P
Petons!!!!!
ostres sona fantàstic! la bona cuina amb bona companyia es gaudeix molt més!
coi ... ara en fidel és català d'adopció ??? ... salut
bon frofit maca i que tu passis d'allo mes be.
Segur que el menjar et surt de conya ets una macnifica cuinera.
petons
Cubana, cubana...? De què em sona això?
Publica un comentari a l'entrada