diumenge, 23 de març de 2008

Pre-dia de la mona

Diumenge, baldada, cansada...Però eufòrica, tranquil.la, en pau, serena...


Avui diumenge tinc un dia d'allò més atrafegat i alhora exòtic ja què per primera vegada m'endinsaré dins la cuina cubana, cuina plena de colors, aromes i un pèl àcida. Demà dia de la mona tinc la familia a dinar, el padrí de la petita és el meu pare i vindràn a portar la mona. Pares, germanes, cunyats i nebodes i llurs "nòvius".

Espero que l'àpat els hi agradi.


Avui a la tarda a la cuina "mano a mano" amb el chef cubano per excelència i la seva "pinxe" gaudirem de les aromes d'una illa encara "agafada".


El menú:


Tostones
Chicharrilla
Plàtans amb carn salada
Picadillo a la habanera
Mango

I després la mona, una casa super gran de xocolata negra i blanca, habitada pels 101 dàlmates, moltes plomes de colors, i pollets. Jo faré la base de pà de pessic.

La mona la remullarem amb un parell de mojitos.


CUBA I CATALUNYA AGERMANADES!!!!




9 comentaris:

Striper ha dit...

Clarisim, grastonomia al voltan de una taula, agermana i molt, Que en gaudeixis força.

XeXu ha dit...

Em sembla un àpat molt poc tradicional per aquests dies, però què carai, si no hi posem una mica d'emoció, quin avorriment, oi? Espero que us hagi anat de gust.

zel ha dit...

COM? QUè? A veure si me n'entero, jo d'aquests agermanaments, jo només em puc agermanar amb la família i avui, carn a la brasa.... I mona, no, bunyols, sants, aniversaris, ...ja em sento jo, la mona del barri, bé, més aviat goril.la...On és la niebla? Que no vull que em vegin...
Petonets!

Dr.MIKEL ha dit...

Ayer participe en la primera calsotada de mi vida, ummm que rica.
Ahh y claro como no podia ser de otra manera tambien naranja y mona de pascua.
Eso es lo que tiene la riqueza cultural y gastronomica, que puedes acostarte con tias de diferentes nacionalidades, vascas, gallegas, catalanas, etc sin salir al extranjero.

Jo Mateixa ha dit...

Ui i d'on ve aquest agermanament amb Cuba???, que m'he perdut....serà questió de voltar de nou per el bloc a veure que llegeixo :-P

Petons!!!!!

pluja ha dit...

ostres sona fantàstic! la bona cuina amb bona companyia es gaudeix molt més!

mossèn ha dit...

coi ... ara en fidel és català d'adopció ??? ... salut

robelfu ha dit...

bon frofit maca i que tu passis d'allo mes be.
Segur que el menjar et surt de conya ets una macnifica cuinera.
petons

El veí de dalt ha dit...

Cubana, cubana...? De què em sona això?