divendres, 4 de gener del 2008

El Rei negre



Jo sóc fidel al Rei negre, desde petita ha estat el meu Rei preferit i ara a casa la meva petita tal com ho va fer la gran, també li agrada més el Rei negre.


No ho sé el perquè m'agrada més que els altres dos, potser per la majestuositat de les seves robes, potser perquè sempre m'han dit que era el més ric i portava més joguines...potser perquè és negre i llueix unes dents blanques què fan del seu somriure, un somriure encisador que no amaga darrera unes barbes, potser...


19 comentaris:

mossèn ha dit...

a mi mai m'han agradat els reis ... ni tan sols els d'orient !!! ... prefereixo la duquesa de alba !!!

Jesús M. Tibau ha dit...

Si la majoria de xiquets ´tenen al rei negre com a predilecte, si la majoria són fans de Ronaldinho... per què després hi ha tant de racisme?

Striper ha dit...

Perovos no sou republicana? Jo tant per tant prefereixo una reina encara que sigui rossa.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Mami que serà lo que tiene el negrooo????

gatot ha dit...

mmmmm.... serà.... que els qui tenim la pell fosca ens queden més boniques les coloraines? :P

aissss quines coses que em fas dir... guerrera!

petons i llepades republikanes!

Robertinhos ha dit...

a mi sempre m'ha despertat més simpaties també, suposo que perquè és l'únic dels tres que realment sembla vingut de l'àfrica oriental.

per cert, també diuen altres coses més pujades de to del rei negre, no?

Dr.Mikel ha dit...

No te has preguntado nunca que hacian las reinas mientras los reyes se pegaban todo el año, encargando juguetes y regalos y viajando por todo el mundo para repartirlos.
Menudas lagartas, pues beneficiandose a los pajes en los almacenes en vez de preparar los pedidos.
Yo me quedo con la tranca de navidad, o es el tronco??. En fin es que a veces me falla el subconsciente.
Tras duras digestiones de nuevo por aquí.
Bueno, pues a ver si comenzamos con buen pie.
Feliz año bloguero.

nimue ha dit...

potser perquè era el més exòtic...

Puji ha dit...

El subconscientm, de vegades, juga males passades...

Clint ha dit...

Ara t'anava a dir si no era per el mite dels homes de color...sí allò de la mida que no importa! però de sobte he vist que també és el meu preferit!!! i ja et dic ara que no hi té res a veure!!!

Jobove - Reus ha dit...

aixó ja ha degenerat amb la mida i no amb els regals, es tots/totes sou iguals només penseu amb coses dolentes o bones no sé.

per cert aquest any el rei negre no podrà repartir regals, el van enganxar que venia al país amb una patera i el van repatriar

Boira ha dit...

A mi també sempre m'ha agradat més el rei negre. Jo crec que és perquè em feien por les barbes dels altres!!

Anònim ha dit...

Majoria absoluta pel rei negra, excepte alguns que prefereixen reines, que també és comprensible. El millor d'aquest reis és que són mags i a més a més no ens impedirien mai tenir una repíblica! Qui sap si li demanessim al nostre rei negre, el preferit, una república ben maca... ens la portaria? Clar que posats a demanar regals difícils en faríem una bona llista.

Sergi ha dit...

Jo també era de rei negre, i veig que no som els únics. Alguna cosa deu tenir en Baltasar que no tenen els altres, però la pregunta és per què mai no se'l representa amb barba, si és igual de benerable que els altres.

Rondaire ha dit...

jo em conformo amb que els reis negres que surtin dissabte al vespre pels carrers de Catalunya, siguin negres de debó i no paios pintats per l'ocasió !!

Mikel ha dit...

Visca l´eto´o!!!

Unknown ha dit...

Tot i que sóc republicana, aquest reis sempre m'han agradat, i de tots em quedo amb el blanc. Ja veus, una menys amb qui compartir rei.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Si és Mag encara, però com que normalment els reis només demanen i l'únic rei negre del que he sentit parlar és el Idi Amin Dadà, que a més de demanar era caníbal, tot per vosaltres.

Jo Mateixa ha dit...

Doncs mira, si tots els presidents de govern, tots els radicals, tots els skins i els putus gilipolles que cremen i apallissen gent de color, si, si, de color negre, tinguessin com a preferit el rei negre poder hi haurien coses que no pasarien.

segons les estadistiques el rei negre es el preferit del 94% de la canalla....per que quant ens fem grans, segons qui, oblida això de les preferencies per el rei negre??