diumenge, 2 de desembre del 2007

La importància de la importància


La importància és un privilegi dels qui la saben utilitzar. La importància de donar importància a allò que realment ens és necessari per viure i poder ser feliços és la importància de la importància.

Hom pot donar importància a coses materials ( una casa, un cotxe, roba de marca, tenir molts diners,...) a coses abstractes ( casar-se, tenir parella fixe, tenir fills, ser prim/a, ser guapo/a, tenir els pits més grossos, ser més alt/a,...), per molta gent no tenir alguna d'aquestes coses els hi amarga la vida, però realment la importància de la importància ens les donen les coses que poden fer créixer l'ànima, l'esperit, el ser, la ment i el cor, són coses que mai els hi donem importància però són vitals i són les que realment ens enriquèixe'n, com la tolerància, la paciència, estimar, la valentia, saber escoltar, ajudar, acaronar, cantar, somriure, riure, tenir un amic, fer petons, estrényer una mà, una abraçada, fer l'amor, fer l'ullet...,


PD: Potser el rètol no hi toca gaire, però m'agrada't i segur què si folléssim més; menys dèries i neguits tindriem i és clar no aniriem mal follats...

14 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

Saps? Un cop vaig sentir l'anècdote d'un home que, quan s'aixecava (abans d'anar a treballar, per exemple), somreia i deia "encara tinc 24h per ser feliç". En aquell curs de comunicació, tots vam riure, pensant en els metros plens de gent, les poques ganes de llevar-se d'hora i la poca felicitat de les obligacions rutinàries!

Vaig tardar a entendre la frase en si , en compartir-la plenament, en sentir-me partícipe. I ara, crec que és important. Crec que trobem la felicitat en aquestes petites coses que descriure. En aquell cafè amb llet que comparteixes amb una companya de feina, a l'esmorzar; en el somriure còmplice d'un personatge misteriós del tren, en veure les estrelles com brillen al sortir de casa, al trobar-te la gateta quan arribes que busca les teves moxaines...

Jobove - Reus ha dit...

una cosa si es segura, aniriem mes trànquils per la vida, no hi ha res mes bo per la salut que anar ben follats

petons

robelfu ha dit...

perquè ho crec important
Avui, et dic que et vull, que t'escolto,.Perquè es important respirar, veure, pensar, sentir, patir, olorar, plorar, treballar, tocar, riure,y follar, follar i follar.

SHADOW ha dit...

Doncs jo també em decanto pels que valoren les petites coses de la vida perquè tot sigui molt millor. El que passa és que a vegades estem cegats per la tristesa, la preocupació, etc. i no les sabem percebre i valorar (parlo de mi mateixa).
Petons i a viure, que la vida són 3 dies...

Striper ha dit...

El quit de la questio es sentirse sastifet amb un mateix, i es clar molta gent valora mes el exit material/social, que la felicitat interior.

zel ha dit...

Folleu, folleu, que el món s'acaba... Però jo necessito pau i salut mental, i llavors estic bé pel que toqui, si no, no pas, per res...barrino massa, ja ho sé...Petonets

Carme Rosanas ha dit...

Crec que entre tots ja heu dit tota la importància de les coses importants: somriure i tractar bé la gent que tens a prop i molt més la gent que estimes. Per què hi ha tanta gent que no en sap? Si estimes i et sents estimat ja ho tens tot i estimar del tot vol dir també follar, i ben sovint si pot ser.

Mikel ha dit...

l´hauries pogut portar a la mani aquest cartell , hauria estat el mes encertat de tots!

Clint ha dit...

Discrepo, no és gens abstracte tenir uns pits més o menys grossos...és un fet! ;)

Dr.Mikel ha dit...

Esta claro querida Rosa, todos esos que tanto joden es porque nada follan.
Besos con salud y amor, estos dos conceptos si son importantisimos.

estripanits ha dit...

Eps!, no s'ha de confondre el follar més o menys amb l'anar més o menys ben follats/des... o no?

nimue ha dit...

jo ara estic en procés de veure què és important i què no...
Canvien les prioritats, supose...

rosa ha dit...

Tots heu entès bé la lliçó de moralitat i també el que és realment important. Però en una cosa no havia caigut i que l'estripanits m'ha fet adonar i és que una cosa és anar ben follat i una altra de ben diferent follar molt.
ai clint i jo ara que t'haig de dir?

Jesús M. Tibau ha dit...

Totmom seria més feliç i no viuria tan amargat.
Potser seria una bona recepta; cal fer una proposta a la Seguretat Social.