dimecres, 28 de novembre del 2007

Necessita més sexe l'home què la dona?



Segons uns estudis que potser ampliarà la Carme R.
La dona no necessita tant sexe com l'home a causa que en la dona predomina la psicologia i per tant la sexualitat de l'hemisferi dret cerebral que és "holístic" i com tal capaç de connectar-se "holísticament" amb l'ambient. El que significa que és capaç de connectar-se amb les energies subtils sense que les barreres físiques siguin massa impediment, en aquest cas amb les masculines de l'ambient, i entre elles, les de qualsevol home amb el qual tingui afinitat i estigui en les proximitats. Al contrari, en l'home predomina la psicologia de l'hemisferi esquerre que és molt sensual, reduccionista; és a dir, que rep només allò que pot veure i tocar, sent poc o res extrasensorial ni receptiu a les energies "holístiques"; d'allà, que la seva sexualitat necessiti molt més de contacte i transmissió física de fluids. De tal manera, la solteria és més viable i suportable en la dona que en l'home. Pel dit, podem comprendre que la consciència i intel·ligència i per tant la necessitat masculina s'expressa molt més de manera físic-corporal, mentre que la majoria de les dones tenen molt poc desenvolupada aquesta intel·ligència kinestésica-corporal i no necessiten tant la seva expressió i compensació per aquesta via o mitjà corporal. Pel mateix, el llenguatge, expressió i necessitats són tan diferents entre home i dona. D'allà el seu desconeixement mutu... D'altra banda, també podem entendre que l'home necessita més sexe que la dona, a causa del seu gradient hormonal masculí; ja que les hormones masculines provenen i necessiten per a la seva formació de l'energia i estrògens femenins. A causa del dit la demanda sexual de l'home té un gran component de necessitat biològica. Si li fatal tal informació-energia femenina, que gairebé exclusivament només pot aconseguir per mitjà de la relació sexual amb una dona, s'irritarà i patirà fisiològica i piscològicament. L'home no pot trencar el cordó umbilical físic-sexual que li uneix al principi femení perquè manca de la capacitat extrasensorial o virtual de connectar amb la dona mental i subtil-virtualment; mentre que la dona no li succeeix això. També es troba l'home més incomplet i té tanta demanda-necessitat sexual de la dona, perquè el seu hemisferi cerebral dret-femení en estar poc desenvolupat i integrat amb l'esquerre-másculí, deixa a l'home massa descompensat, lateralitzadó i molt polaritzat sexualment; que accentúa molt la seva atracció pel sexe oposat. Tanta necessitat i incomprensió tornar-se'l impacient, desatent i fins i tot excessivament agressiu. Mentre l'educació no es dirigeixi a corregir aquest desequilibri cognitiu i en conseqüència sexual, l'home sobretot, serà excessivament escèptic, materialista, egoista, egocèntric, intolerant, agressiu, i lasciu, libidinós.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Resumint... els homes som una anomàlia!!!

Jobove - Reus ha dit...

en necesitem més però de curta durada, emb tres minutets en tenim prou, en canvi les dones amb un però intens van sobrades, és conya

petonets, tens el blog mes sexual de la red

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Ja me sembla bé, així hi ha complementarietat.

Txell ha dit...

Haurem de parlar amb auqest holístic d'una forma ambiental i fent servir unes subtils energies. :PPPP

Boira ha dit...

O sigui, que l'home necessita més sexe. Molt ben documentat Rosa. Crec que l'home necessita més quantitat, i la dona més qualitat.

rosa ha dit...

-Clar per això sou homes,Talcomraja,jeje
-Gràcies Reus, però el petó acompanyat d'un bon àpat sexual.
-per això ens ajuntem, jo mateix.
-de l'hemisferi dret o esquerra txell?
-Això mateix, jo també penso igual,boira.

rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rondaire ha dit...

Hi havia un llibre, crec que es deia "Els homes són de Mart i les dones són de Venus" que explicava això mateix. Però m'agarada molt més com ho has resumit tú.
Tot i això, crec que com més sexe facin les dones i els homes, molt millor, el necessitin o no !!

Mikel ha dit...

Possiblement sigui del tot cert.

Clint ha dit...

"l'home sobretot, serà excessivament escèptic, materialista, egoista, egocèntric, intolerant, agressiu, i lasciu, libidinós."

On és el problema? ;PPPP

c.e.t.i.n.a. ha dit...

El comportament sexual de un individu no està definit exclusivament pel fet de pertenyer a un gènere. Hi han molts més factors que influeixen: la cultura, l'educació, els costum sexuals del seu entorn, el propi caràcter de la persona, las circunstàncies vitals, etc...

Aquestes divisions tant maniqueas del món que carreguen de valors negatius a un individu simplement pel fet d'haver nascut mascle són pròpies del més ranci feminisme i són tant estúpides com els prejudicis masclistes que volen criticar.

O es que algú pensa que se semblen en alguna cosa els costum sexuals de Miguel Bosé, Pepe Bono o Rocco Sifredi? Com tampoc es deuen semblar las pràctiques amatóries de Maria Teresa Campos, Nuria Bermúdez o Concha Velasco.

Si us plau, no siguem tant simplistes.

Salu2

rosa ha dit...

cetinaNomés és un estudi i part de raó té..ho he viscut amb les meves pròpies carns... Un mascle mai es comportarà com una femella ni els animals ho fan,però molta i molta cosa escrita és pur feminisme i això que els estudis els he tret d'una universitat fets per catedràtics mascles.De totes maneres no parla de comportaments amatoris sinó de comportaments sensorials i no em neguis que entre un home i una dona hi ha molta diferència alhora d'interpretar quelcom a part de les connotacions d'educació, estudis ,familia i demés..
De totes maneres trobar similituds o diferències entre persones ja siguin d'un mateix sexe o no No és simplista.
O és que tu veus el mateix color que la teva parella masculina, MAI.
El beig i altres derivacions de colors MAI els interpreten igual la dona que l'home.

clintNo hi ha cap problema, oi?

rondaireaixs, com més sexe fem més oberts mentals i espiritualment estem.

Déjà vie ha dit...

confesso q no l'he llegit tot pro...jo necessito igual q ells.

Anònim ha dit...

Jo com la Carme R.
Que complicats ho feu,els hàbits d'un mascle i una femella sempre seràn diferents i diferenciats,així doncs tenim l'instint matern que el mascle no el té ,ara no sigui cas que tingui una desviació i no vull dir malatia, sinó que parlem de cromosomes,i llavors tingui aquest instin, també prevaleix amb intuicions masculines envers les femenines.
i en qüestió de colors és cert, els colors que no són primaris o ben definits els homes els confonen i això no vol dir que són menys inteligents o menys d'alguna cosa que les dones. Només vol dir què dins del cervell masculí i dins del cervell femeni les coses rutllen de diferent manera, ni mllor ni pitjor..que per alguna raó ens complementem.

robelfu ha dit...

que caryyyyyy!
la necessitat de sexe és per igual per els dos sexes el que passa que els elements complementaris per tenir sexe són diferents:
la dona necessités discresio, confiança, gust de la persona i seguretat.
Mentre en el cas dels homes generalment n'hi a prou que tingui on posar-la i això fa la diferència.

Terra ha dit...

I tant que necessita més sexe! Les dones també en necessitem, però no als mateixos nivells! Crec que prioritzem com i amb qui abans que un número.

nimue ha dit...

doncs no em sent capaç de mesurar ni comparar les necessitats de cadascú. Només sé que jo en necessite molt i m'he trobat en ocasions que més que ells!

zel ha dit...

Bé, jo hi estic ben bé d'acord, la veritat és que el desig, si més no el meu, comença al cap, no pas més avall de la cintura...Petonets

El veí de dalt ha dit...

Ras i curt: Per fer l'amor, els homes necessitem un lloc. Les dones, un motiu. Quan tots dos coincideixen, perfecte. Sempre arribo tard arreu.

mossèn ha dit...

sexe ... sí, de nit i de dia !!! ... salut

Carme Rosanas ha dit...

Jo sí que arribo tard, és que això d'estar sense blog és molt dur. Sort que agafo el comentari i en faig un post... és broma!

Les diferències entre els sexes existeixen, són una tendència o podríem dir una tendència estadística, hi ha més homes que funcionen així i hi ha més dones que funcionen aixà. Comparar persones concretes no serveix de res. Sempre hi haurà excepcions a qualsevol resultat de qualsevol estudi.

Les hormones (que són diferents entre homes i dones) juguen un paper important i fins i tot la mateixa hormona del desig sexual la testosterona, sembla que actua diferent en els homes i en les dones. En els homes sembla que normalment la tenen prou en marxa, en canvi quan s'enamoren profundament se'ls rebaixa una mica, com si fos per adaptar-se millor a les necessitats de la dona, de més proximitat psicològica, més afecte, més tendresa.

Més diferències: en situacions d'estrés la majoria de les dones inhibeixen el desig sexual (no, mai no podem dir totes) i en canvi als homes no els afecta tant, perquè necessiten el sexe justament per oblidar-se del seu estrés.

El cervell dels homes i de les dones també té diferències comprovades.

Jo què us diria com a resum, m'apunto al de la boira ...
les dones necessiten més qualitat i els hoimes més quantitat. És simplificador? Sí i tant! Però té alguna cosa de veritat.

I també penso que Zel té raó el sexe a les dones ens comença més al cap. A algunes no? D'acord! doncs a mi sí.

Petonets

rosa ha dit...

carme r gràcies. i també dir que i estic molt d'acord amb tu, amb la zel i amb tots els que diuen que de dia i de nit i que un cop em vaig trobar que jo en necessitava més que ell.
Gràcies per col.labor-hi un petó ben fort a tots

Striper ha dit...

Potser aixo servia fa uns anys, pero ara es al reves,potser en alguna edat si es encara real, pero en global no las dones sou unes devoradores infatigables de sexe.

Jo Mateixa ha dit...

Llavors jo dec ser home, oi??? :-P

Robertinhos ha dit...

els metges recomanen fer l'amor tres cops al dia... com a mínim

Jo també he passat a xafardejar.

Ara ja sé qui té la culpa d'en Pere IV...