dijous, 22 de novembre del 2007

Més...







L'home verge: Que no vol dir que ho sigui. Acostuma a ser pelut, però el cabell més aviat aspre que suau. Les cames i les natges fortes. Està ben dotat(de penis) i supera la mitjana tan en llargada com en circumferència.Els testicles apretats i durs com ell mateix. En realitat té menys pràctica en qüestions sexuals de la que ens fa pensar, ja que adopta un paper d'entès en aquests afers com en molts aspectes de la seva vida.


La dona verge:Dona bastant alta i de pits generosos. No és una dona corrent, ni vanitosa ni fàcil. Mata de cabell ondulada. La zona genital és enorme i es distingeix per un borrisol, espès i llustrós. La carn de la vagina d'un vermell rubí, sucosa i llavis pronunciats. Mugrons grans i foscos que canvien de textura durant el joc sexual.


L'home balança: No coneix ni la depressió ni la soledat. El cabell que cubreix el seu cos és suau i avellutat.Pelvis estreta i espatlles ben formades. Dotat d'un bon penis i fàcil d'usar, és d'un color rosat i molt ben format. Té aspecte d'osset de peluix.


La dona balança:És molt atractiva i aprèn de seguida a encendre o apagar aquest do. Acostumen a ser menudes i una mica andrògines. Talla 38 en vestits, una 85 copa B en sostens i de peu un 38. Perfecta fins i tot la vagina, suau, rosada i mimosa.


L'home escorpí:El millor home per mantenir ralacions sexuals!! (i això que no ho he probat). Exhibicionista per naturalesa. Té el penis llarg, gros i de venes molt marcades, com totes les seves extremitats. Sexualment és molt saludable.


La dona escorpí:Malgrat tenir una apariència freda i distant, acostuma a ser una boja del sexe, però mai sexe per sexe, busca una parella per poder reproduir-se, té un fort instint maternal. Pits durs i ben posats, com els ulls d'una serp. El monte de venus se li perfila sota la roba, ja que porta la roba sempre cenyida. La vagina sempre fresca, rosada i a punt.

17 comentaris:

Rondaire ha dit...

continuem esperant i rondant per aquí ... això de nèixer a l'hivern...

Anònim ha dit...

m'he esperat a que em toqués el meu.
si sóc escorpí i potser si que és veritat.M'encanta el sexe pero només amb la meva parella i a la vagina doncs com totes les dones, sempre neta i fresqueta a punt.

ai aquests homes que només es miren el melic.

Déjà vie ha dit...

soc dona balança i m'he quedat impresionada de la presició de les dades. Impresionant! quasi soc una dona balança perfecte. jejeje

Carme Rosanas ha dit...

Haurem de "tastar" els escorpins? A veure... qui pot donar fe, d'això que ens diu la veïna?

Anònim ha dit...

posa el títol del llibre que me'l vull comprar. soc lleó i val prou bé.

Jobove - Reus ha dit...

ara siii, que mono com un osset de peluix

petonets

Clint ha dit...

no dire res jo...sóc escorpí ;)

rosa ha dit...

Mita'l ell el clint, clar que no pot dir res, si ell solet ho sap i s'ho creu i ho té clar...Però que en diuen les fèmines que t'han tastat? eh?
No hi ha cap més escorpí? La carme r en vol provar un i alguna més s'hi apunta?

Jordi Pinyol ha dit...

Mira que bé.. ara que sé com és sexualment l'home balança em miro amb uns altres ulls

:)

Això de l'osset de peluix ho trobo molt encertat. Vet aquí que m'agrada que em facin mimitos...
La resta de "qualitats" doncs.. no diré ni que sí ni que no, algunes són més encertades que altres però en general ja vaig veure des de l'inici d'aquesta sèrie que aquest horòscop és bastant més encertat que els horòscops convencionals que llegim cada dia als diaris.

:P

robelfu ha dit...

nena ho has clavat soc verge i soc identica.
felicitats

Rankor ha dit...

Jo sóc escorpí i l'has clavat! jajajajaj

Terra ha dit...

Dono fe que és molt encertat el perfil d'home escorpí!!
;)

Anònim ha dit...

Uaaaaa!! A Regaliz hi ha coses que les ha encertades de ple!! ;)

M'encanten aquestes cosetes.

Petonets!!

Jo Mateixa ha dit...

Buaaaaa, tia, tia, tiaaaaaaaa, el meu homes es Verge de signe zoodiacal dic, jejejejejeje, i si, moltes coses coincideix, menys en que es pelut (si fos pelut jo no estaria amb ell) :-P

Per cert...jo sóc aries i buenuuuuu, aixó de que les dones aries tenim el sexe suntuos, jejejeje, que els hi preguntin a ells, no??

Petonets i bon cap de setmana guapisima!!!!!

Déjà vie ha dit...

he tornat per veure q és la mva parella. Tb l'ha encertat, coincidencia? és escorpí. Ah! i les postures q ens han tokat, ens encanten :P

Anònim ha dit...

Hola!! El meu home és escorpí i realment és quelcom espectacular! El millor amant, tendre i enèrgic alhora, delicat i impetuós, completament altruïsta, dedicat a fer-me disfrutar i a divertir-se, entregat, imaginatiu, sempre sorprenent. És un gust que una lleó com jo pugui disfrutar d´un amant així!
Però no tots els escorpí són iguals, repassant la memòria un ex meu no hi tenia res a veure, doncs era tot el contrari, avorrit i egoïsta i anava sempre al gra. Potser tenia la influència d´un altre signe! Salut sexual a tots i a disfrutar!

Anònim ha dit...

Per cert, la postura que has triat per escorpí no podia ser més encertada!!! L´has clavat!!