dimecres, 21 de novembre del 2007

I seguim...







L'home bessons: Els peus i les mans els tenen petits i llavors el penis sembla més gran del que en realitat és. Infalible al llit sota els llençols sap guanyar-se a una dona fins i tot robar-li el cor. És un del homes més peluts del zodíac.



La dona bessons:Mugrons hipersensibles, ella mateixa hi juga alhora del sexe. La vagina, estreta i poc profunda, el que fa què l'home més maldestre li pugui donar infinit plaer.


L'home cranc: La part de sota de l'abdòmen el té sortit, bona mata de cabell al pubis malgrat tenir poc cabell al cap, pelvis ample, el seu penis és de mida mitjana però de tronc gruixut, els testicles no els té gaire penjant i són grossos.


La dona cranc: Malgrat està prima sempre tindrà una suau curvatura en el seu cos. És la dona del zodíac que té els pits més grossos, la cadera estreta i la panxa plana.
La vagina, la més maca i sempre hi porta quelcom per fer-la més bonica (depilacions en forma de cor, calcetes "sexis" i alguna arracadeta penjada allà on la parella li agrada llepar). Au! ja ho veus estripanits.


L'home lleó: El penis, no gaire llarg, però considerablement gros. Els testicles grans i rodons i no molt penjants. Llueix una bona mata de cabell ja sigui al cap i al tors. El cabell del pubis acostuma a ser curtet i escàs amb un caminet lleuger que arriba fins a les natges i a l'interior de les cuixes (per cert molt sensible aquesta zona).


La dona lleó: Pits perfectes i simètrics, alçats i dignes d'exhibir-se. La zona de la vagina la més recatada de la lleona, borrisol lleu i suau. El llavis molt ficats endins, la obertura curta i el clítoris retret, però molt sensible i juganer.

17 comentaris:

estripanits ha dit...

Noia, ara sí que veig que t'enganyen... sobretoto pel que fa al cabell al cap, hahahahaha!

Rondaire ha dit...

continuo sense opinar ... ja m'arribarà el torn.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Rosa, no sé pas d'on ho has tret. Però et puc ben assegurar que l'home lleó només l'ha encertat en un 30%, i no pas en les concrecions més fonamentals. Apa.

Boira ha dit...

Oh! No ho veig gaire clar això! Sóc bessons i si els mugrons hipersensibles els tinc, però suposo que tothom els te...Però això de que l'home més maldestre em pugui donar infinit plaer...mmmmm...no paaaaaas! O sigui que totes les dones bessons tenim la vagina estreta i poc profunda? curiós? jajajaj.
Molt entretingut el post! :)

Terra ha dit...

Jo sóc cranc, a veure...suau curvatura del cos i panxa plana, ho tinc. Caderes normals, ni estretes ni amples, però els pits més grossos del zodíac!!jajajaja Va a ser que no! Ni molt menys!
Jo, un rectangle o res de res, ni cors i ni piercings!! Mai de la vida!!

El veí de dalt ha dit...

Terra!
compartin signe, doncs...i destí zodiacal?

Jordi Casanovas ha dit...

absolutament d'acord amb l'estripanits i el jo mateix

Mikel ha dit...

doncs amb mi tampoc l´han encertat...

rosa ha dit...

jo tius serà que no us heu mirat prou bé?
a mi m'ho a encertat de plè i crec que a una verge que conec també.i un bessó i un lleó ,que potser no al 100% pero déu n'hi dó.
ànims i baixeu el cap per mirar-vos el penis ja que desde on jo sóc no arribo. Bé si el veí de dalt deixa la finestra oberta....

Anònim ha dit...

jajaja, m'ha agradat llegir el post i també els comentaris!! Jo diré que a mi si que m'encerta prou... ara que, si llijo qualsevol també m'ho encerta.
Segueix, segueix, que l'horòscop del Regaliz encara no ha eixit!!
Petons!

rosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
nimue ha dit...

el meu encara no ha arribat però els signes masculins dels que puc opinar encaixen prou bé. Curiós!

Terra ha dit...

Veí, qui sap?? ;)

Anònim ha dit...

Peluts els bessons? No pas tant, i no pas tots.

Espero les dones capricorni .. a veure com ens deixen.

Ferdinand ha dit...

quan pengis els homes capricorn (pengis al bloc, no me'ls matis eh!) m'avises.

Anònim ha dit...

Ei! que estema 1/2!

Carme Fortià ha dit...

doncs no sé què dir-te... serà que mai he cregut massa en els horòscops, i per la definició de la dona cranc, molt no se m'assembla, jeje: ni prima, ni pits grans, ni... ni una! jeje
El que sí que m'ha agradat és la postura, guaita tu!