divendres, 23 de novembre del 2007

Acabem ja...











L'home sagitari:És la fantasia sexual turbulenta i asumida d'una dona feta realitat, força depradadora. és un home dur amb la musculatura forta, pectorals ben definits i una panxa amb ràpida tendència a tornar-se "cervessera". Malgrat que aquest semental no acapara el mercat de la magnitud en matèria del penis, la seva complexió atlètica suggereix una bona revolcada en un paller.



La dona sagitari: Aquesta fèmina li agrada que la mirin, viu per això. Més que depilar-se es decolora qualsevol part del . El front sortit (com si fos el tercer ull), nas petit, llavis prims. Té la pelvis gran pel que fa què l'organ sexual sembli petit i tímid, poc borrissol.


L'home capricorni: No preten mai impressionar i meyns en el terreny professional.. Sensibilitat execèntrica. Mescla d'una seductora bellesa acriaturada i una rudesa curtida i preocupada. En comparació del tors que és esbelt, les cames donen la impressió de ser curtes. El penis carnós i uns testicles que penjen baixos, sensació de calma.


La dona capricorni: És la dona més intocable del zodiac, elegant (acostuma a vestir en tonalitats fosques), ulls grans, el cabell tirat enrera. Tendeix a ocultar les cuixes i el seu generós darrera. La vagina recatada i discreta, coberta per una mata de borrisol fi, el clítoris pronunciat i es troba amb facilitat.


L'home aquari: No es un home molt donat a les abraçades. És guapo i altlètic. Braços fibrats, caderas amples. No acostuma a ser molt pelut. malgrat que omple i molt els calçotets, el "bulto" és dels testicles que són gegants. Però com que el regenta urano (i és el planeta de l'inesperat e imprevisible) quan ensenya el penis aquest és assombrós en proporcions.


La dona aquari:La dona pitjor vestida, poc aficionada als centres estilistes i acostuma a portar el cabell curt. Molt inteligent. Pits petits, plens i rodons. Curves marcades i un bon cul, que fan que la vagina sembli gran, però costa veure-hi el que hi ha dins, malgrat que quan ho trobes l'estimulació el fa crèixer.


L'home peixos: Bellesa femenina (que no vol dir efeminat).El front ample, ulls grans i dramàtics, celles amples i peludes. Espatlles amples, braços prims però ben definits. El cul musculós, alt, de cames llargues i primes. Peus i mans eròtiques. Moderat en qüestió de cabell per tot el cos, però del melic al pubis li baixa un caminet més poblat de borrissol. Acostuma a portar el "paquet" suelto i el seu penis té unes proporcions perfectes tant de llargada com de gruixut. Sembla un ser asexuat , com si la seva nuesa estigués destinada a inspirar més l'apreciació estètica que no pas la clara luxúria.


La dona peixos:Fina i recatada i educada, malgrat portar bojos als cambrers quan va al restaurant(canviam el got, vull la carn més feta, aqui hi ha una taca...). Ofereix una imatge moral, virginal i tensa..res a veure després al llit. Dona de poc cabell, mai surt de casa sense maquillar-se encara que sigui lleugerament. Li repeleixen els sucs sexuals, les seves olors i suors. Acostuma a relacionar el sexe a sentir-se bruta. De totes maneres si ella ho sabés la seva vagina és una de les més fines, saboroses i boniques del zodíac.

9 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Sóc sagitari i ara mateix vaig al mirall a veure aquesta complexitat atlètica que dec tenir per algun lloc, perquè fa molt de temps que no me la trobo.
:-D

Striper ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Striper ha dit...

Rosa,no m'indentifico gaire amb el home capricorn que posas al post.

Ferdinand ha dit...

Acriaturada... millor tot ell criatura.

Carme Rosanas ha dit...

Bé com a dona capricorn, diria 50% encerts i 50% ... no té res a veure amb mi.

OOOOH! I doncs pel que fa als homes escorpins deu ser igual, veritats a mitges.

Anònim ha dit...

Sóc aquari i acabes d’augmentar-me l’autoestima amb el teu post. Cosa que, hui divendres, després de la feinada que he tingut que suportar (i altres coses) m’ha vingut d’allò més bé. Això si, procuraré no mirar el mirall ni de reüll, per no desfer aquest miratge.

zel ha dit...

Ep, Rosa bufona, a casa meva tots quatre som balança i no estem pas en això de la marca de fàbrica, vaja, ja m'ho torno a mirar, però..., bueno, jo tampoc tinc les mides, eh? Jo 95 copa C, 76 (merda de merda de mitxelins...) i 95, però menuda... en tot cas d'alçada, no arribo a 1,70 sense talons, amb talons sí... petonets

mossèn ha dit...

continuo treient fum ... salut

Rondaire ha dit...

Bé, val més tard que mai. Completament d'acord amb el que diu de l'home aquari, sols que a mi m'agrada molt fer abraçades ...