dijous, 18 d’octubre del 2007

Més cervesa


L'altre dia quan arribava a casa em vaig trobar al meu veí de l'àtic en Clint, em va convidar(per celebrar que jo era nova al veïnat) a unes "cañas". Un cop asseguts al bar de la Carme F.(la veïna del 3.2.) va demanar dues cerveses negres, dues Guinness. Jo que la vaig tastar a Londres ja fa temps i no em va acabar de fer el pes (vaig trobar que feia gust a regalessia), li vaig dir que no,que jo m'estimava una rossa i de casa, una Moritz. Ell molt convincent em va recomenar que ja que era ell qui convidava que la tastés i que ja li diria el què..
Bé som-hi! ens porten les dues Guinness...i faig un glop, i un altre i noi no sé si era la companyia però la cervesa negra (que la diferència amb la rossa és que la malta que fan servir la torren abans) se'm presentava com un plaer pels meus sentits. La conversa va esdevenir molt llaminera. En Crisol (el veí del 1.1.)va arribar amb un somriure a la cara i va seure's amb nosaltres aixecant el cap i demanant a la Carme F. una Estrella. Estàvem força animats doncs demà era festa i no teniem pressa.

Ostres ! vaig pensar, si havia de trucar a Nosotras mismas, li vaig prometre una cervesa. Vaig agafar el telèfon per trucarla. I en deu minuts ja estava amb nosaltres. Ella va demanar una heinneken ben fresqueta, de barril.

Però el moment culminant de la nit el va posar l'striper quan es va enfilar damunt la barra del bar i movent els malucs esverava totes les dones del bar, i això que la cervesa la pren sense alcohol. Sort que just quan l'striper acabava el seu espectacle entrava el senyor Mossèn demanant una pepsi, clar no podia ser d'una altre manera sinó demà no podria obrir el confessionari. Però no estava sol prenen quelcom que no fos cervesa, jo mateix estava xarrupant una ampolla de cacaolat, i com la xarrupava.

Vam acabar a les 5 h, de la matinada, això sí cadascú a casa seva, o això va semblar...
P.D:T'he penjat la foto striper (això era el començament de l'espectacle), suposo que no ho trobaràs de mal gust, perdona si he estat agosarada.


13 comentaris:

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Hahaha, molt bó. Però, ara en "serio", no t'agrada el cacaolat? hahaha. Ben fresquet, amb una palleta, amb una miqueta de conyac, per exemple?

El veí de dalt ha dit...

Sort que em vaig quedar a casa bevent orxata...

mossèn ha dit...

dos incisos ... qui va tocar-me el cul mentre marxava ??? i segon i més important ... què coi hi feien avui al matí unes calces al meu cap ??? ... salut

nimue ha dit...

ale! quina festeta més animosa en un moment! :)

Clint ha dit...

Veus dona, una pinta de Guinness sempre passa perfecte! i amb bona companyia més ;)

A banda, sempre tinc Moritz a la nevera, ho dic per si no t'acaba de fer el pes.

(esta be estar a l'àtic)

rosa ha dit...

ai Mossèn i no t'enrecordes qui et va acompanyar al pis?bé alguna veïna ja es queixarà de que avui no en té de calces per posar-se..

xarrupaves amb una palleta,jo mateix?
nimue hi faltaves tu.
clar,on vas amb una orxata,veí de dalt?ché

Striper ha dit...

Je je no dona m'encanta la foto, i el relat i de fet no em cal alcohol per se un nen dolentot, encara que faci cara de bon noi.

Joana ha dit...

Convida , rosa, que sempre vaig tard! ;
Bon cap de setmana!

Carme Rosanas ha dit...

Bé, podíeu avisar... encara que jo m'apunto més aviat al Cacaolat... però la festa sempre va bé.

La veïna de la planta baixa.

Jobove - Reus ha dit...

una festa y de cerveza ja us val perqué serveixen les amistats

salutacions

Anònim ha dit...

gracias por tu visita rosa! leyendote creo que voy a llamar algun amigo para ir al quinto y tapa mas cercano jejeje

Anònim ha dit...

Has tastat la cervesa que surt en aquest post?

http://elvertigen.blogspot.com/2007/09/england-i.html

mireias32 ha dit...

Es maravilloso como la cerveza puede unir a una comunidad de vecinos, el dia que entre el sexo en la comunidad va a ser sembrada la cizaña
Besos de domingo
Lady Bourbon
pd siento no escribir en catalán