dimecres, 24 d’octubre del 2007

M'han proposat...


M'han proposat escriure una segona part sobre la menstruació o regla.
Una segona part per parlar sobre les relacions sexuals i "ella".
Per mi com a dona alliberada no tinc cap recança alhora de fer-ho, però aquest bloc està obert al món i no només al que té un racó dalt del món.
Al llarg de la història aquest tema s'ha portat amb molta discressió i hermetisme, vergonya, fàstic i pors.

Encara recordo quan la meva àvia deia que quan tenies la regla i feies un all i oli aquest es tallava.


Històries de vella:

-si toques un arbre o una planta tenint la regla es moren.
-no et banyis quan tens la regla que se't talla, el què es talla?.
-i no parlem de tenir-hi relacions sexuals.


I dic jo si això és veritat com és que encara hi ha vegetació en aquest món?. i quantes dones amb el "cuento" d'ara no em toquis que estic esperant la regla ,si encara falten dos setmanes !més la setmana de la regla, pobre home tres setmanes sense poder "follar".


Vosaltres veins del meu bloc que en penseu?
Teniu relacions sexuals quan la vostre parella té la regla?


Ostres si avui no sembla un post sembla un meme.

17 comentaris:

Boira ha dit...

Que bó! A mi també me les deien aquestes coses, la millor la de no et banyis que es talla, i jo m'anava banyant, a veure si es tallava d'una vegada! jaja.

Jo si tinc relacions sexuals amb la regla, no tinc problemes. Sempre i quant em trobi bé, perquè amb els meus dolors de vegades és una mica difícil. Però no per cap mena de tabú, al contrari. Trobo que s'ha de follar que es sa!

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Ara que ho dius, jo encara recordo que durant la matança del porc les àvies feien arraconar de la taula on es preparaven les botifarres les joves que tenien els pintors. I jo jove i mesell, m'arrapava a la faldilla de la mare preguntant, per què la........ no pot fer botifarres?
En quant a les relacions durant els pintors, tinc entès que hi ha cultures de l'Àfrica negra on són especialment esperades.

Anònim ha dit...

ai mare! quines preguntes...
Jo, com que de relacions sexuals no en tinc no puc contestar! De tota manera no crec que sigui un impediment: Almenys jo no tinc manies, poc que follo només em faltaria ser gaire maniàtic!
Enhorabona pel bloc, l'acabo de descobrir... i veig que en tens d'altres... vaig a fer-hi un cop d'ull.

Jesús M. Tibau ha dit...

Això de tens un racó dalt del món és una indirecta? Un petó.

nimue ha dit...

doncs jo no és que tinga manies però estic tan moribunda que la veritat és que no em queden massa ganes... Després ho agafe amb més força, per compensar :P

zel ha dit...

Jo tampoc en tinc de manies, però ara mateix més que la regla, el que m'impedeix tot és la mala baba, em costa desconnectar... Esperarem que el temps es calmi, que tinc feina, jo, jejeje

Carme Rosanas ha dit...

Jo sempre m'he trobat perfectament bé amb la regla i per tant no hi ha hagut cap necessita t d'utilitzar aquesta excusa. No tinc ni he tingut mai manies... i això que segur que us porto molt avantatge amb recomanacions i prevencions per a la regla... que us porto a totes uns quants anyets. I les manies aquestes amb els anys han perdut audiència.

La veïna granadeta de la plana baixa.

Salvador Grifell ha dit...

Jo tampoc no tinc pas mania, això sí som una mica més curosos amb la higiene.

Felicitats pel bloc!!!

Clint ha dit...

En aquestes coses...val més no perdre l'oportunitat!

estripanits ha dit...

Cap problema, veïna, cap problema!

Striper ha dit...

Jo cap problema en tenir relacions si ha regla cap ni un .despres es renta i ja esta.

Joana ha dit...

Inclús el desig creix en aquests dies...Mira que si ho senten les àvies!!! ;)

El veí de dalt ha dit...

La Joana no és d'eixe món...perquè entre els dies abans que ovoleu i que esteu inflades i us fa mal tot; els dies que teniu la regla que us moriu i no hi ha qui us parli i els dies després que teniu esgotament i només xarerra per les amigues...Queden dies per sant tornem-hi...(que dolent que sóc ;-)

PS Una putada, la regla, ho reconec. I jo prefereixo tenir-ho tot net. Com el pis.

Terra ha dit...

Havia arribat a sentir d'algunes iaies que fins i tot que no podies fer maionesa tenint la regla perquè es tallava, la maionesa!
Jo no tinc manies, però reconec que el primer i segon dia que està allà "en pleno apogeo" si que no ho faig, però més que res pel merder que es forma. Queden molts altres dies al mes per compensar!
Ja ho ha dit la Boira, follar és sa!!

gatot ha dit...

doncs jo, cap problema... ja fa molt que tinc protector plàstic al llit i si coincideix que alguna amiga té la menstruació o és de escorregudes molt abundants... doncs tovallola doblegada per on haver de canviar llençols a cada moment.

em sembla que només m'he resignat quan he coincidit amb noies que tenien "regla dolorosa"... però cada persona és diferent i cada relació també!

petons i llepades reglades!

Anònim ha dit...

Jo personalment encara no ho he fet amb el pleno apogeo de la regla...
Més que res, perquè les úniques dos parelles sexuals que he tingut no han fet moviment per intentar-ho, no amb moltes ganes, almenys, i a mi em fa "cosa" per si a Regaliz li agafa "mania", sí, si, ja sé que em direu de tot, però es la veritat!!
Petonets!!

República B612 ha dit...

En el meu cas no em fa especial il·lusió fer-ho sobretot pq és difícil no tacar. I costa fer net. Si tinc la ocasió de trobar un lloc o una manera on això es pugui solucionar no m'importa gens. Ara bé, la meva darrera parella no volia. Se sentia bruta i li feia vergonya. També és cert que no volia rebre sexe oral pq la feia sentir bruta. Per més que li digués el contrari ella no sentia cómode! Amb aquell cony tan deliciós que tenia!! :)