dimarts, 9 d’octubre del 2007


Em vaig assabentar per una carta oberta dins la meva bústia que les catifes eren d'Istambul, es veu que el veí de dalt havia estat per aquests móns de Déu aquest estiu.

El dilluns de bon matí baixava del pis de dalt una noia alta i pigarda (Serrat), que em va saludar, al migdia en arribar a casa per dinar una altre noia, que baixava del pis de dalt per les escales, (doncs no en tenim d'ascensor), aquesta més rodoneta i rosseta, em va preguntar si la senyora portera tenia claus de tots els pisos, doncs havia tancat la porta i les claus se les havia deixat damunt la taula del menjador.
Jo li vaig contestar que si, però que això de demanar les claus ho havia de fer l'amo del pis en concret.
Ella va riure tirant enrera tota la seva cabellera rossa.

Estant a la cuina de casa meva preparant-me un estofat de carn de vedella (faig per quatre vegades i després el congelo), vaig veure per la finestra estant, una altre noia, aquesta era pèl roja que s'estava tota nua passejant pel pis.

Era curiositat el que jo sentia?

Me'n vaig anar a treballar i quan tancava la porta de casa la noia pèl roja baixava del pis de dalt. Però, si la rossa s'havia deixat les claus damunt la taula del menjador, com és que la noia pèl roja no li podia donar si ella trucava al timbre.
Ufff, quin galimaties!!!, no entenia re. i la curiositat anava pujan de volum...
Al vespre quan tornava cap a casa, el vaig veure, és tan guapo, tan alt, tan sexual...(veí de dalt).

No vaig poder més i li vaig dir....

continuarà




11 comentaris:

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Escolta, i si ens diguessis l'adreça d'aquest piset tan ben concorregut?

Clint ha dit...

jo me'n se d'un que se li inflarà l'ego! marededeusenyor si aquesta escala és sodoma i gomorra!

Jobove - Reus ha dit...

l'historia promet, ja veurem

prent nota a la pregunta del nostre blog

Travis Louie va neixer Flushing- New York ara farà 39 anys, casat i heterosexual formació estudis superiors i si el vols escriure:
louieart74@yahoo.com

de res i petonets

estripanits ha dit...

Ep, m'interessa aquesta escala! T'he enllaçat... no et fa res, oi?

mossèn ha dit...

li vau dir "continuarà" ... curiós !!! ... salut

rosa ha dit...

jo mateix, l'adreça ja la saps.

aqui, aqui? clint.

gracies Pep

no em fa re estri...

molt bo Mossen, ja sabia jo que més d'un pensaria això, i sobretot els que no la tenen llarga, ja saps alló del sabó a la dutxa...

Carme Rosanas ha dit...

Emocionant. M'alegro d'haver llogat la planta baixa. Estic distreta.

El veí de dalt ha dit...

Estimada i mai prou ben ponderada, veïna Rosa,

veig que per l'escala del veïnat corren rumors infundats sobre la meva persona. No us alarmeu si veieu sortir tanta fauna de casa. La Conxita, la portera és un encant, però li dóna a la biela de garlar més que un nadó al pit de sa mare. Es evident que si haguéssiu mirat a la bústia sabríeu que a hores convingudes faig de quiromassatgista. Que les clientes siguin dones és pura casualitat. La meitat, a més, són veïnes del replà. Gent amb una reputació intatxable, com la pròpia.

El veí de dalt

PS
Per cert, no heu dit res del ram de roses, que en ho or del seu nom, us vaig deixar a la porta com a present de benvinguda a l'escala. Veig que no sou prou perspicaç...

El veí de dalt ha dit...

Per cert,
mai sé si parlo amb vós o amb sa germana bessona. És que per molt que miro sa tarja de visita, veig el mateix parell d'addendes d'un gris alçat amb moltes sinuositats.

Anònim ha dit...

ostres un veinat molt interesant m'invitas a pendre un cafe.

qwadro_Binh ha dit...

Hi. Your blog is so beautiful, it's very logical layout. I also want to make a good blog like yours but not impossible. I was luckyextra large rugssolar panelsto know your blog, I will visit often. This article is very interesting and meaningful. Thank you very much. Thank you very much! :)