dissabte, 1 de març del 2008

El promiscuo és reincident?


Promiscuo, és l'home que manté relacions (sexuals) amb moltes dones, malgrat que la dona que fa el mateix se l'anomena d'una altre manera....Aquest no és el cas del que vull fer un petit post.


És reincident el/la promiscuo? Diuen les lesctures ben informades que SI. I pel que jo he vist SI.

Ser promiscuo és una necessitat, cosa dels gens o cosa del tarannà de les persones, també potser una carència a l'infància d'amor i llavors el que realment estàs buscant és sentir-te estimat/da. Aquest tipus de persona no haurien d'estar mai amb parella fixe doncs el que fan és mal a la persona que creu amb tu, i et dóna tot l'amor...Ara que si la teva parella i tu esteu d'acord...endavant...Però quan una de les parts estima...

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Et dono la raó. Si algú no és capaç de trobar una persona i conformar-s'hi voluntàriament tota la vida, més val que no pretengui estar en parella, perquè potser l'altre/a si que pot, i li farà mal segur.

Jo Mateixa ha dit...

Si no tinguessin parella fixe no serien o no s'enomenarien promiscus, no??
El més fotut es que si una dona ho fa se l'hi diu puta, i això no es just.

Petons!!

Striper ha dit...

I que existeix la promiscuidad dins la parell, crec que el calificatiu que dius de las dones ja no es tant frcuent igual algun gilipolles residual, els motius molt complexe un l'oportunitat.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

"L'home propose et la femme dispose". Rosa, aquí les que teniu sempre la paella pel mànec sou les dones, vosaltres sou les culpables de la promiscuitat, de la virginitat i del que no vols anomenar. Petons.

estripanits ha dit...

A veure, a veure, la promiscuïtat comporta, per definició, reincidència, per tant...

Una altra cosa és que confonguem amor i sexe, em sembla a mi. Es pot estimar una persona i, a vegades, diuen que per a tota la vida... però què cony té a veure això amb aprofitar les avinenteses sexuals que se't puguin presentar?

Unknown ha dit...

la promiscuitat acostuma a tallar la parella, com la coca cola i el baileys...